FAQ – Het PLANGAS zonnebril abonnement

PLANGAS logo

Een zonnebril abonnement? Elke maand een nieuwe zonnebril?

Jazeker! Uit ervaring weten wij dat een beetje zomer wel een mooi assortiment zonnebrillen kan gebruiken. Dus krijg je als PLANGAS Pro elke maand een nieuwe zonnebril thuis gestuurd. Voor maar 10 euro! Je kiest zelf voor hoe veel maanden en betaalt vooraf, dus je zit nergens aan vast. 

Kan ik het een maandje uitproberen?

Dat kan! Als je nog niet klaar bent voor het grote werk kun je eenmalig meedoen door te kiezen voor een losse planga. Bekijk onze collectie en geef bij het bestellen aan voor welke planga je gaat. Maar let wel: één planga maakt nog geen zomer.

Kan ik zelf een zonnebril uitkiezen?

Dat voorrecht is voorbehouden aan een select gezelschap van PLANGAS Pro’s. Samen met hen zoeken wij de vetste zonnebrillen uit waar we jou mee verrassen! Denk je dat jij Pro genoeg bent om dit te bepalen? Mail ons dan en laat zien dat je uit het juiste planga hout bent gesneden.

En de kwaliteit dan? Voor een tientje kan dat toch niet veel zijn?

Dat zal je verbazen! We verkopen geen Ray-Ban, Gucci of Tom Ford: dat kan ook niet voor deze prijs. Maar kwaliteit hoeft absoluut niet duur te zijn! We testen al onze modellen uitgebreid met een aantal trouwe PLANGAS Pro’s voordat we ze bestellen. Iedere planga die jij thuis krijgt ziet er fantastisch uit en voelt absoluut niet aan als “een goedkope zonnebril van een tientje”.   

Hoe zit het met de UV bescherming?

Ook dat is prima geregeld! Een goede planga biedt meer dan een Instagram filtertje waardoor de zomer er leuker uit ziet. We selecteren zonnebrillen die voldoen aan de normen van de Europese Unie, UV 400. Wat dat betekent kan je hier lezen. De samenvatting voor de luie lezers:  UV400 is het hoogste niveau van UV bescherming waarbij het glas minimaal 97% van de UV straling absorbeert.  

Moet ik m’n zonnebril ook weer terugsturen aan het eind van de maand?

Nee, PLANGAS is geen leaseplan. Jouw planga is van jou! Je mag ‘m natuurlijk wel weggeven ;-)

Hoe werkt het met betalen?

Wij doen niet aan incasso’s of ander abonnementsgedoe. Je kiest zelfs voor hoe veel maanden je lid wordt – dus hoe veel brillen je thuis krijgt – en je betaalt vooraf via iDeal. Word je 3 maanden lid, dan betaal je dus éénmalig 30 euro. Daar kan je toch niet voor sukkelen? 

Wanneer wordt mijn maandelijkse planga thuisbezorgd?

Eén keer per maand selecteren we een unieke mannen- en vrouwenbril in gelimiteerde oplage. We verzenden dus maandelijks een nieuwe zending aan onze leden. Bestel je nadat de maandelijkse zending al de deur uit is? Dan versturen we direct na je bestelling je zonnebril. Je hoeft niet te wachten op de verzending van de volgende maand (tenzij je dat zelf wil natuurlijk). Op werkdagen voor 16:30 besteld is dezelfde dag verzonden! 

Past het pakketje door de brievenbus?

Jep! We verzenden onze zonnebrillen in speciale brievenbusdoosjes, dus je hoeft niet op een pakketje te wachten en kunt gewoon door met je leven. 

Uhm, wat is eigenlijk een planga?

Als je daar nu nog niet achter bent kun je hier nog even een kijkje nemen.

Kan ik een zonnebril abonnement cadeau doen?

Maar natuurlijk! Deel jouw zomer vibes met je vrienden en geef ze het leukste cadeau van de zomer. Klik simpelweg op ‘geef cadeau’ op onze bestelpagina en vul de gegevens in. Je kunt ook een boodschap voor de gelukkige planga ontvanger achterlaten.

Waarom staat mijn vraag er niet tussen?

Als je na deze FAQ-lijst met een prangende vraag zit waar we geen antwoord op hebben gegeven kun je ons altijd even een mailtje sturen. Je kunt ons bereiken op hello@plangas.com. We beantwoorden je bericht zo snel mogelijk (meestal binnen een uur).

Ik weet genoeg! Waar kan ik bestellen? 

Welkom, planga held! Klik hier om naar onze bestelpagina te gaan.

Of hiero

No comments yet.

Leave a Reply