Waar is je festivalbril? Het seizoen is begonnen!

Begin maart gaf SXSW een voorproefje (meer dan een week vette muziek en inspiratie) van wat het festivalseizoen 2014 gaat brengen. Met de start van Coachella dit weekend is het seizoen officieel geopend. Twee weekenden lang is het feest in het zonnige California en daar hadden we graag bij willen zijn. PLANGAS kan niet wachten op het Europese festivalseizoen! Ben jij er al helemaal klaar voor? En heb je al een goeie festivalbril?

Festivalbril op en gaan!

Een toffe festivalbril voor al je mooie zomerse momenten. Afwisseling is belangrijk en originaliteit is key. Met je zonnebril maak je een statement en je planga maakt of breekt je outfit. Wij van PLANGAS weten dat en kiezen onze zonnebrillen daar op uit. Onze brillen koop je niet bij de H&M of de Zara en zeker niet voor deze prijs. Wij zorgen ervoor dat je er uniek uitziet deze zomer en kennen de grens tussen trendsetter en clown. Ben jij nog op zoek naar een goeie festivalbril en hou je ervan verrast te worden? Doe mee en wij zorgen ervoor dat er iedere maand een leuk pakketje door de brievenbus valt.

Doe mee

 

Welk festival kijken wij naar uit?

Wat een feest wordt het dit jaar! Nog nooit zijn er zoveel festivals in Nederland geweest als in 2014. En ook over de grens is het booming. Op onze nieuwe Koningsdag en Bevrijdingsdag kunnen we de eerste hoogtepuntjes van dit jaar verwachten. Overal in Nederland staat er wel iets moois geprogrammeerd. Hartje zomer staan Rock Werchter en Lowlands natuurlijk altijd op de agenda, maar juist de kleine festivals leveren de leukste verassingen op. London Calling, Le Guess Who, Best Kept Secret en Here Comes the Summer. En dan zijn we nog maar amper de lente door! 

Hoogtepunt dit jaar gaat Burning Man worden, 100%. Daar kijken we naar uit! En als we ergens naar uitkijken dan doen we dat natuurlijk door onze PLANGAS festivalbril. 

En wat betreft het gemis van Coachella 2014: gelukkig hebben we wel een lekker filmpje kunnen vinden zodat we toch nog een beetje het gevoel hebben dat we erbij zijn…

 

No comments yet.

Leave a Reply