Wat is een planga?

Dus jij vraagt je af: wat is een planga? Laten we simpel beginnen:

Een planga is een zonnebril.

Deze dames weten waar we het over hebben. Gruwelijk! 

 

Maar een planga is meer dan een zonnebril…

Je planga is je beste vriend bij alle zonnige avonturen. Op het festival waar eigenlijk geen einde aan mag komen; tijdens je weekje feesten in de mediterrane zon; op je tijdloze wereldreis langs de verlaten strandjes van Zuid-Oost Azië en bij het ongegeneerd mensen kijken op het terras. Kijk je favoriete kiekjes eens terug. Bij welke mooie zomerherinnering draag jij geen zonnebril? Biertje, zonnetje, feestje. Samen met je vrienden de zomer vieren. Dat is het ultieme planga gevoel!

planga zonnebril by PLANGAS

Een planga draag je zo veel en zo lang mogelijk: vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot het laatste après ski moment van de winter. Je draagt ‘m niet alleen om je kater te verbergen, of je mooie ogen te beschermen als het zonnetje schijnt. We zien je met je planga shinen op een festival of op het terras, ook als het weer eens knetterhard regent. Want je laat jouw summer style toch zeker niet afhangen van de grillen van de Hollandse zomer? 

Een planga is een lifestyle!

 Check deze tunes van FS Green en je weet wat we bedoelen.

Ben jij klaar om te shinen? Word PLANGAS Pro en je krijgt maandelijks een vette planga op je deurmat. Check hier onze collectie of bestel direct!

 Bestel