//De enige echte lazerkap planga nu beschikbaar!

De enige echte lazerkap planga nu beschikbaar!

Het is zo ver! We hebben een nieuw item in onze collecties aan super snelle planga’s! Deze lazerkap planga is gemaakt van het beste kwaliteit kunststof en zal jou ogen beschermen tegen niet alleen de zon maar ook tijdens het lassen.

Een lazerkap planga is er natuurlijk voor om gedragen te worden. Deze planga heeft verschillende functies. Dit is niet alleen de kleurrijke spiegel, maar je kan ook door de planga heen kijken! Als je door de planga heen kijkt lijkt de omgeving donkerder.

De planga laat zich uitstekend passen bij de echte feestganger of festivalbezoeker. Je hoeft geen model te zijn om deze planga te dragen, hij staat eigenlijk iedereen goed. Je kan hem dragen zoals veel mensen een planga dragen, maar je kan hem ook aan je shirt hangen of in je borstzakje doen. In eigenlijk alle gevallen zal je wel een manier kunnen vinden om deze planga in stijl te kunnen vervoeren.

“Sinds ik deze snelle lazerkap planga heb las ik alles wat los en vast zit. Heb de eerste week dat ik deze planga gebruik tijdens het lassen meteen een promotie gemaakt! Bedankt Plangas!”

De bouwkwaliteit (en afwerking) van dit beestje is uitstekend. Het plastic montuur is robuust en bestand tegen sterke zuren en hoge temperaturen, korting perfect om te lassen! De bril is door zijn glanzende design en speciale soort plastic geen vingerafdruk- en stofmagneet.

Men kan duidelijk zien dat de glazen goed in het montuur zijn geperst, waardoor de glazen lang mee zullen gaan. De glazen zijn verder gespiegeld zodat de NSA of de RIVD je moeilijker kan herkennen als je over straat loopt. Je kan gewoon weg rennen van de politie want met deze planga zullen ze je toch nooit herkennen!

De planga zit goed op de oren en steunt op de neus. Ik kan hem makkelijk uren dragen zonder dat hij pijn gaat doen. De uitsteeksels van de bril zijn gekromd zodat ze goed op de oren passen. Het gedeelte wat op de neus rust heeft een bepaalde verdikking waardoor het gewicht van de bril goed wordt verspreid over de gehele neus. Een uitermate goed design dus. Klik HIER om jou laserkap planga te kopen!

*Neem de blogs met een korreltje zout. Wij zijn niet aansprakelijk als je echt weg rent van de politie of er mee gaat lassen.

Door |2018-06-11T15:56:57+00:00april 20th, 2018|News|0 Reacties