/, Uncategorized/Nieuwe nummer van rapper Donnie (Snelle planga)

Nieuwe nummer van rapper Donnie (Snelle planga)

Wie is rapper Donnie?

Rapper Donnie zal je misschien kennen van nummers zoals “Batras“, “De tuinslang” of “180 Linkerbaan” maar naast het maken van muziek doet Donnie ook andere dingen. Zo is hij groot fan van darter Raymond van Barneveld, waarmee hij ook het nummer “180 Linkerbaan” mee heeft gemaakt. Ook is hij zeer actief te vinden op zijn Instagram account waar hij op het moment van schrijven meer dan 115K volgers op heeft.

Donnie heeft een Zweedse vader en Nederlandse moeder en is geboren in 1994. Je kan hem misschien ook kennen onder de naam “Donald Scloszkie”, “De fenomeen” of “maradonnie”. De rapper is via Vieze Fur van De jeugd van Tegenwoordig terecht gekomen bij het label Magnetron Music. Hier heeft hij zijn eerste release onder de naam Donnie de mixtape “Leipie van het plein” uitgebracht.

 

snelle planga nummer Donnie

snelle planga – Donnie

 

Het nieuwe nummer: Snelle planga

Op 20 april heeft Donnie zijn nieuwe nummer uitgebracht met de naam snelle planga. De track is te vinden op Spotify en op youtube. In de videoclip hebben Ruben van der Meer, Frank Evenblij en Steven Segall ook een rol gekregen. Van Robocop planga tot snelle planga hij draagt ze allemaal in zijn nieuwe videoclip, het is nooit te gek en nooit te raar.

 

Hoe de planga hype starte

Op zijn Instagram account poste Donnie een tijd terug een video waarin hij een sportieve fietsbril op had, die hij snelle planga noemde. Meer dan 30 posts later is de snelle planga een echte hype geworden onder al zijn fans. Het begrip snelle planga is nu overal te horen, op straat en op festivals. Op het moment van schrijven zet hij nog steeds foto’s van zichzelf met allerlei verschillende soorten plangas op. Onder de foto’s op zijn Instagram account zet hij de leukste woordgrappen of gekste zinnetjes.

 

Jou snelle planga kopen

Vind jij het nieuwe nummer van Donnie ook zo vet en wil jij er ook net zo bijlopen als De fenomeen? Dan is het beste wat je kan doen een snelle planga kopen. Of je nu een Snelle planga wilt of de Laskap planga, ze zijn er allemaal en voor een niet eens zo hoge prijs. Wil je ons hele assortment zien? Klik dan HIER.

Door |2018-04-28T15:18:42+00:00april 28th, 2018|News, Uncategorized|0 Reacties